webshop

HVORFOR VÆLGE MAGENTO?

Magento er markedets mest moderne webshop-platform. Med Magento får du en professionel open source-webshopløsning, der benyttes af over 100.000 aktive webshop-ejere og virksomhedskæder verden over, og har også en førende position i Danmark. Med en Magento-webshop får du endvidere markedets mest funktionsrige webshop, og sammen med de over 2.000 udvidelsesmoduler udviklet til Magento, er der ingen anden webshopplatform, der giver dig de samme muligheder for tilpasning.

Magento er kendt for at have en brugervenligt panel hvor du blandt andet lægger produkterne ind – det vi kalder backend. Der er også gode muligheder for at udvide systemet, efterhånden som dine behov ændrer sig. Derudover har Magento også en professionelt udseende side til dine besøgende – det vi kalder frontend. Det gør samlet set Magento til et komplet system, hvor du sagtens kan stå for den daglige drift – efter en introduktion, selvfølgelig – imens det mere tekniske udføres af os.

Flere urutinerede webshopejere benytter sig af Magento. Brugervenligheden er iøjefaldende, så alle kan finde ud af det.

Magento er det man kalder open source, hvilket for jer betyder at det ikke har nogle dyre licenser, og er derfor altid billig i drift.

Magento er en af de mest innovative webshopløsninger som findes på markedet, så du er altid sikker på nye og innovative moduler.

75 581 582

Du har altid mulighed for at ringe, og få et godt råd eller den vejledning du har brug for.