SSL Certifikat

VIGTIG BESKED FRA GOOGLE

Du skal sikre dig, dit website har et SSL Certifikat – ellers bliver du straffet.

SSL er en måde at kryptere hjemmesider for at gøre dem mere sikre og gøre det svære for hackeren at bryde ind. Google er netop igang med at straffe alle der ikke gør brug af SSL Certifikater.

Hvem bliver ramt af manglende SSL?

For hjemmesider med kreditkortindtastning eller login formularer bliver det værre i 2017. F.eks. har alle webshops eller wordpress-hjemmeside brug for et SSL Certifikat. Du kan tjekke din egen hjemmeside ved at se om du bruger https:// og ikke http:// i adressen. Nogle browsere viser en hængelås el.lign. før din URL som viser om din side er sikret.

Her ses en side med blandet indhold:

ssl-certifikat-mixed-content

Her ses en side med sikkert indhold:

ssl-certifikat-greenpad-lock

Det gælder alle sider

Det er vigtigt at alle sider og undersider er krypterede. Hvis dit indhold er “mixed” vil du stadig blive straffet. Dette betyder at alle links, billeder o.lign. skal være linket rigtigt, altså med https://.

I skrivende stund (december 2016) er dette kun et krav i browseren Google Chrome – men der er rigtig mange browsere der følger trop allerede. I forhold til din placering på google, vil den blive betydeligt bedre hvis du bruger https://.

Google Chrome toppede Internet Explorer i år, ved at være den mest brugte browser i verden. Dette betyder hvis du ignorer denne advarsel, udelukker du desværre 41% af dine potentielle kunder.

Har du spørgsmål?

Har du stadig usikker på hvad dette betyder, så er du meget velkommen til at ringe til os på tlf. 75 581 582 eller skrive til kontakt@benova.dk

Vi forbeholder os retten til at tage kontakt til vores nuværrende kunder og informere om dette.